Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag aanvragen met de app MedGemak of via MijnGezondheid.net. Tevens kunt u dan online afspraken maken, een (gedeelte) van uw dossier inzien, labuitslagen bekijken en online een vraag stellen. Ook kunt u telefonisch via de herhaalreceptenlijn uw medicatie bestellen (volg het keuzemenu als u het algemene nummer van de praktijk belt: 079-3512012).

Herhaalrecepten aangevraagd voor 12.00 uur liggen na twee werkdagen klaar bij de apotheek.

Mogelijk biedt uw apotheek ook de herhaalservice. De herhaalservice is een gratis dienst waarbij u voor uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen. De huisarts en de apotheek zorgen samen voor uw herhaalmedicatie. U kunt uw apotheek vragen of dit mogelijk is voor u.

LET OP: vanaf 1 april 2023 zal het onderstaand formulier verdwijnen en zullen herhaalrecepten allleen nog via de app MedGemak of via MijnGezondheid.net of telefonisch via de herhaalreceptenlijn kunnen worden aangevraagd.

Online Herhaalrecepten Formulier:

Vul voor de gevraagde recepten de naam in van het recept, de dosering en de gewenste hoeveelheid tabletten/capsules/zalf. Vraagt u recepten aan voor meerdere personen vul dan per persoon een formulier in. LET OP : wacht op het bericht: "uw herhaalrecept is verstuurd" na het verzenden van uw aanvraag.

* verplicht in te vullen