Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag digitaal aanvragen met de app MedGemak of via MijnGezondheid.net. Tevens kunt u dan online afspraken maken, een (gedeelte) van uw dossier inzien, laboratoriumuitslagen bekijken en online een vraag stellen.
Ook kunt u telefonisch via de herhaalreceptenlijn uw medicatie bestellen: bel het algemene nummer van de praktijk : 079-3512012 en kies voor optie 2 in het keuze menu.

Herhaalrecepten aangevraagd voor 12.00 uur liggen na twee werkdagen klaar bij de apotheek.

Mogelijk biedt uw apotheek ook de herhaalservice. De herhaalservice is een gratis dienst waarbij u voor uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen. De huisarts en de apotheek zorgen samen voor uw herhaalmedicatie. U kunt uw apotheek vragen of dit mogelijk is voor u.

Patiëntenenquêtes 2023:

Sinds enkele jaren zijn we als huisartsenpraktijk geaccrediteerd door de NPA. Dit jaar willen we u weer vragen om uw feedback betreffende het functioneren van de praktijk als geheel en het functioneren van de individuele huisartsen.

We stellen het zeer op prijs als u als  ingeschreven patiënt zo vriendelijk zou willen zijn om een enquête over de huisartsen en/of de huisartsenpraktijk in te vullen. Het invullen van de enquête neemt 5 tot 10 minuten in beslag.

 

Enquête betreffende huisarts mevrouw Westerhof

Enquête betreffende huisarts de heer Wildeboer

Enquête betreffende de huisartsenpraktijk als geheel